Selecteer een pagina

Menu

Onze restaurantmenu’s worden samengesteld door onze tweedejaars studenten. Ze laten zich inspireren door het seizoen, hun eigen culturele erfgoed en persoonlijke voorkeuren om je te verrassen met hun gerechten. Voor veel van onze studenten is dit hun eerste stap in een leidinggevende rol, volledig verantwoordelijk voor de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van keuken- en restaurantprocessen. Om kwaliteitsniveaus te waarborgen en duurzaam denken aan te moedigen, bieden we een menu ‘table d’Hôte’. Dit houdt in dat we een vast menu met een beperkte selectie gerechten serveren aan al onze gasten.

Daarom kunnen we slechts rekening houden met een klein aantal voedingsbehoeften. Deze omvatten vegetarische keuzes en officiële voedselallergieën. Om een ​​stabiele leeromgeving voor onze studenten te garanderen, kan helaas geen rekening worden gehouden met persoonlijke voorkeuren.

‘ Het proberen waard: een moderne hotel school in een oud, prachtig gerenoveerd klooster ‘

Bezoek ons

Breda University of Applied Sciences
Sibelicious learning company
Mgr. Hopmanstraat 2
4817 JS  BREDA

Bel ons

076 - 5332781

Mail ons

sibelicious@buas.nl

p

Informatie