Selecteer een pagina

Onze afdelingen

Internationale leergemeenschap

Door het organiseren, boeken of bijwonen van een meeting of evenement in Sibelicious, heb je de unieke kans om deel uit te maken van een internationale leergemeenschap. Om waardevolle leerervaringen voor onze studenten te creëren, wordt elke aanvraag voor een vergadering of evenement op individuele basis afgehandeld. We bereiden onze studenten voor op een leidinggevende rol in de industrie en geven hen de kans om praktische kennis en vaardigheden te combineren met een solide theoretische achtergrond. Dit impliceert dat al onze diensten afhankelijk zijn van beschikbaarheid en dat we ernaar streven om elke boeking af te stemmen op de educatieve doelen voor de studenten in ons leerbedrijf.

Verantwoordelijkheden van studenten

De 2e jaars studenten zijn de afdelingsmanagers, volledig verantwoordelijk voor hun afdelingen op het gebied van voorbereiding, uitvoering en evaluatie, evenals de financiële forecast en resultaten van hun afdeling. De 1e jaars studenten zijn de operationele medewerkers, verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie.

Wij verwelkomen u graag  bij Sibelicious.

Visitor centre

Een warm welkom door onze 1e en 2e jaars studenten.
U kunt hier uw reservering maken voor restaurant Sibelicious of hulp krijgen om uw weg op de campus te vinden.

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8,30 tot 17,00 uur.
Gesloten tijdens vakanties.

Contact gegevens:
sibelicious@buas.nl
076-5332781

Bar

De sibelicious bar heeft een warme sfeer. Dit maakt het de perfecte plek om te genieten van een drankje na een vergadering of voor het diner met uw gasten.

Openingstijden

Reguliere weken op dinsdag, woensdag en donderdag 16.00-19.00 uur.
Privé-functies op aanvraag en via e-mail: events@buas.nl.

Banqueting en evenementen

Sibelicious biedt  mogelijkheden voor vergaderingen, trainingen en conferenties. De unieke combinatie van Food & Beverage, klaslokalen en de kapel stelt Sibelicious in staat om groepen tot 400 personen te verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie via events@buas.nl.

Catering

Heeft u gedurende uw bezoek een extra pauze? Bezoek dan  een van onze horeca-concepten in het Horizon Building op de campus en geniet van de vers bereide, smakelijke gerechten.

Onze concepten

Mr. Croque

Elke dag serveren we broodjes, zelfgemaakte soepen, drankjes, tosti’s bij Mr. Croque, voor een snelle en smakelijke lunch. 

Umami

Umami East meets West! Ons Aziatisch-Europese voedsel concept met een twist, met diverse gerechten zoals pasta’s, roerbak noedels of ramen soepen.

Santé

Bij Santé focussen we op gezond, licht en heerlijk eten.
Dagelijks verse salades, wraps, yoghurt smoothies en vruchtensappen.

Espresso Dome

In de espresso Dome hebben we verschillende koffies beschikbaar, van espresso tot macchiato, gebrouwen Barista-stijl. Combineer uw koffie met een  vers gebakken broodje en lekkernij.

 

Openingstijden tijdens de weekdagen:

Dhr. Croque: 9:00 – 16:00

Espresso Dome: 09:00 – 16:00

Umami & Santé: 11:30 – 15:00

Beperkte openingstijden tijdens vakanties.

Bezoek ons

Breda University of Applied Sciences
Sibelicious learning company
Mgr. Hopmansstraat 2
4817 JS  BREDA

Parkeren:
volg P Campus via
Ignatiusstraat en parkeer op P1

Bel ons

076 - 5332781

Mail ons

sibelicious@buas.nl

p

Informatie